2023. március 23., csütörtök

К-ЕТА пружа јединствено искуство у Кореји.

К-ЕТА пружа јединствено искуство у Кореји.

к-ета емаил не долази

К-ЕТА је важан систем који чини улазак у Кореју практичнијим и бржим. Штавише, К-ЕТА може развити туристичку индустрију Кореје и промовисати размену и комуникацију са странцима. Странци који посећују Кореју користећи К-ЕТА моћи ће да уживају у практичнијем и сигурнијем путовању.

Информације о путовању у Кореји

К-ЕТА је систем који омогућава странцима који посећују Кореју да се лако пријаве за улазак без визе. Скраћеница за КОРЕЈСКО ЕЛЕКТРОНСКО ОДОБРЕЊЕ ПУТОВАЊА, могуће је поднети захтев за визу на Интернету и издати је у року од 24 сата након скрининга.

Разлика између визе и пасоша

К-ЕТА је систем који процес усељавања у Кореју чини лакшим и ефикаснијим. На тај начин странци који посећују Кореју могу да уживају у погоднијем и сигурнијем путовању.

к-ета накнада

К-ЕТА има много предности. Пре свега, пошто можете унапред да аплицирате за визу путем интернета, смањује се непотребно време чекања у процесу усељавања у Кореју. Поред тога, може се очекивати да ће К-ЕТА смањити трошкове јер не постоје накнаде или трошкови у вези са издавањем визе. Поред тога, К-ЕТА ће пружати више пријатељских услуга странцима који посећују Кореју, а корејска влада ће моћи активније да привуче стране туристе.

Корејски туризам

Поред тога, корејска влада намерава да активније привлачи стране туристе кроз К-ЕТА систем. Странци могу лакше и повољније да посете Кореју преко К-ЕТА, што ће у великој мери допринети развоју корејске туристичке индустрије.

к-ета величина фотографије

Процес пријаве К-ЕТА је једноставан. Ако приступите сајту К-ЕТА апликације на Интернету и попуните своје личне податке и план путовања, итд., о издавању К-ЕТА биће одлучено након прегледа. У овом тренутку, време потребно за издавање је обично у року од 24 сата. Ако добијете К-ЕТА пре поласка, он се може брзо и једноставно обрадити током процеса имиграције.

APPLY FOR K-ETA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Share this