2023. március 24., péntek

[etakr.com] Kore ve dünya çapındaki festivallerle birlikte bir oyun ve kültür yolculuğu.

Kore ve dünya çapındaki festivallerle birlikte bir oyun ve kültür yolculuğu.

pasaport fiyatı

K-ETA (Kore Elektronik Seyahat Yetkilendirmesi), Kore hükümeti tarafından işletilen bir elektronik seyahat yetkilendirme sistemidir. Bu sistem, yabancıların ülkeye girmeden önce basit bir doğrulama sürecinden geçmesine izin vererek yolcuların gereksiz rahatsızlık ve gecikmelerden kaçınmasına yardımcı olur. K-ETA, Kore'ye girmeyi planlayan tüm yabancılar için bir gerekliliktir ve varışta karantina istasyonundaki prosedürü basitleştirir.Kolay çevrimiçi başvuru - K-ETA'ya başvurmak için tek ihtiyacınız olan internet bağlantısı olan bir bilgisayar veya akıllı telefon. Adaylar başvuru formunu doldurup gönderebilirler, bu da gereksiz güçlüklerden kurtarır. Daha önce, çoğu gezgin bir başvuru formu doldurup şubeye gitmek zorunda kalıyordu ki bu çok hantaldı.

iletişim k-eta

Kore, doğu güzelliği ile modern şehirlerin çekici birleşimi ile tanınır. Yurtiçi seyahatin tadını çıkarmak iyidir, ancak yabancılar için bile görülmeye değer birçok cazibe merkezi ve turistik yer vardır. Aşağıda, Kore'yi ziyaret eden yabancılar için mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerin ve turistik yerlerin bir listesi bulunmaktadır.Suwon'daki Hwaseong Kalesi, Gyeonggi-do - Suwon'daki Hwaseong Kalesi, Joseon Hanedanlığı döneminde inşa edilen saraylardan biridir ve Kore'nin hazine düzeyinde ulusal bir kültürel varlığı olarak belirlenmiştir. Manzarası güzel, tarihi ve kültürü bir arada hissedebileceğiniz için ziyaret etmek için harika bir yer.Seul - Güney Kore'nin başkenti Seul, saraylara, müzelere, alışveriş merkezlerine, yemeklere ve daha fazlasına ev sahipliği yapmaktadır. Kore tarihini ve kültürünü deneyimleyebileceğiniz Gyeongbokgung Sarayı, Deoksugung Sarayı ve Changdeokgung Sarayı'nı mutlaka ziyaret edin.Jeju Adası - Jeju Adası, doğadan, kültüre ve yemekten her şeyin tadını çıkarabileceğiniz Kore'deki gezi noktalarından biridir. Özellikle güzel cevheri ve kıyı manzarası nedeniyle çok sayıda turistin ziyaret ettiği bir bölgedir.

Vizesiz Kore'yi ziyaret edin

Kore yemekleri arasında et, deniz ürünleri, sebze gibi çeşitli malzemeler kullanılarak yapılan yemekler bulunmaktadır. Aşağıda, yabancıların Kore'de tadını çıkarabilecekleri çeşitli yiyecekler ve restoranlar tanıtılmaktadır.Temsilci soya sosu yengeç restoranı - Kore'deki ünlü soya sosu yengeç restoranlarından biri Seul, Mapo-gu'da bulunan "Chungjeonggak"tır. Burada garnitürlerin ve derin ve zengin soya soslu yengeç soslu ızgara balıkların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, Seul şehir merkezinde çeşitli soya soslu yengeç restoranları var, bu yüzden onları ziyaret etmek iyi bir fikir.Bulgogi Burger - Bulgogi Burger, dana eti, kırmızı biber salçası, marul, soğan ve peynir ile yapılan Kore tarzı bir burgerdir. Geleneksel Kore yemeklerinin bu burger tarzı versiyonu yabancılar arasında da popüler.Jokbal - Jokbal, haşlanmış domuz ayağından yapılan ve açık ateşte ızgara yapılan bir yemektir. Soya sosu, sarımsak ve zencefilin birlikte tüketilmesi yaygındır ve soju ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir.

namsan

Ayrıca Kore, çeşitli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabileceğiniz bir ülkedir. Tipik Kore yemekleri arasında kimchi, bulgogi, tteokbokki ve naengmyeon ile diğer çeşitli bölgesel yiyecek ve içecekler bulunur. Özellikle Kore geleneksel çayı Hancha da çok ünlüdür.Bamdokkaebi Pazarı - Uygun fiyatlarla çeşitli yiyecek ve ürünleri satın alabileceğiniz Seul'deki en ünlü gece pazarlarından biri.

k-eta uygulaması Kore

K-ETA, son zamanlarda Kore'yi ziyaret eden yabancılar arasında popüler olan sistemlerden biridir. KORE ELEKTRONİK SEYAHAT YETKİSİ'nin kısaltması, internet üzerinden rahatlıkla vize başvurusu yapmanızı ve vize almanızı sağlayan bir sistemdir.

k-eta'ya nasıl başvurulur

APPLY FOR K-ETA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Share this